Oppdatering personvern, GDPR og teknologirett mv. (#02.2021)

Her kommer en oppsummering av det siste innenfor personvern, GDPR mv. som bl.a. er om uttalelser om standard kontraktsbestemmelser om databehandling og overføring av personopplysninger til land utenfor EØS, utfordringer med følgene av Schrems II-dommen og hvordan de løses i praksis, retningslinjer med eksempler på når personvernbrudd skal varsles, eksempler på når brudd på personvernet skal varsles, bot på kr 100 millioner til date-appen Grindr, er tilgang til personopplysninger fra datasenter i EØS alltid å anse som overføring til tredjeland? Og mer…

Fortsett å lese Oppdatering personvern, GDPR og teknologirett mv. (#02.2021)

Oppdatering personvern og GDPR (#01.2021)

Nedenfor følger en del av det som jeg har skrevet/delt innenfor personvern den siste tiden på LinkedIn og Twitter, samt annet som ikke tidligere er delt. Det kan derfor være at du allerede har lest en del av dette, men da er nyhetsbrevet en ekstra sikkerhet for at du har fått med deg alt.

Fortsett å lese Oppdatering personvern og GDPR (#01.2021)

Varsel til Datatilsynet om personvernbrudd

Skjer det et brudd på personopplysningssikkerheten (personvernbrudd), skal dette varsles til Datatilsynet uten ugrunnet opphold og om mulig innen 72 timer. Ved et personvernbrudd tikker altså klokka, og ting må skje rimelig raskt og effektivt. Det må innhentes informasjon, vurderes om det skal sendes varsel til Datatilsynet, vurderes hvem som skal varslet, innholdet i varsel, og ikke minst sende inn varselet. Det vil trolig komme inn nær 1000 varsler til Datatilsynet innen årets utløp. Nedenfor gis det en oversikt over reglene for varsel, slik at man har en oversikt når det må vurderes å sendes et varsel. Det er imidlertid vanskelig å arbeide med varselet i Altinn, og du finner derfor et arbeidsdokument for varsel til slutt i artikkelen.

Fortsett å lese Varsel til Datatilsynet om personvernbrudd

Erfaringer fra implementering av GDPR (GDPR-prosjekter)

Det er nå snart bare 100 dager igjen til 25. mai 2018 når personvernforordningen (GDPR) trer i kraft. Det gjennomføres mange prosjekter i selskaper og organisasjoner nå (i DLA Piper bistår vi i nær 70 prosjekter i Norge med nye prosjekter som kommer til hver dag, og noen tusen prosjekter ellers i Europa) for å gjøre virksomheter klare for GDPR. Allikevel sitter mange selskaper sitter på gjerdet (og det gjerdet begynner å bli rimelig fullt nå…). Her er noen erfaringer fra vår bistand i GDPR-prosjekter som vi håper kan være til nytte for andre. Fortsett å lese Erfaringer fra implementering av GDPR (GDPR-prosjekter)

Oversikt over GDPR

GDPR omfatter 99 artikler og 173 punkter i fortalen fordelt over 88 sider, i et ikke helt klart språk. Det er ikke lett å få oversikt over GDPR, så her er et forsøk på å samle noen av de reglene som kan være mer aktuelle i en oversikt.

Fortsett å lese Oversikt over GDPR

Feil og unøyaktigheter om GDPR

Det er mange påstander og uttalelser om GDPR som ikke stemmer, også fra norske selskaper. Det mest ille er når det er de som selger tjenester eller råd for å hjelpe selskaper å etterleve GDPR (personvernforordningen) som bommer på regelverket. Her er noen eksempler på feil og unøyaktigheter om GDPR for å søke å oppklare noe av det som blir sagt om GDPR som ikke helt stemmer.

Fortsett å lese Feil og unøyaktigheter om GDPR

Samtykke som grunnlag for behandling av personopplysninger etter GDPR – når kan det brukes og når bør det ikke brukes?

Samtykke er mye omtalt i tilknytning til personvernforordningen (GDPR). Men det blir også sagt mye feil om samtykke, som at samtykke kreves for all behandling. Samtykke er bare ett av flere grunnlag for behandling av personopplysninger, og ofte bør man heller unngå samtykke enn å benytte samtykke som grunnlag for behandling.

Fortsett å lese Samtykke som grunnlag for behandling av personopplysninger etter GDPR – når kan det brukes og når bør det ikke brukes?

Hvordan forholde seg til krav om innsyn og sletting av utstrukturerte personopplysninger i eposter og dokumenter etter GDPR?

Et spørsmål som kommer opp ofte knyttet til GDPR er innsyn i og sletting av personopplysninger som er lagret i eposter og andre ustrukturerte personopplysninger. Å gi innsyn eller slette ustrukturerte personopplysninger kan både være en omfattende eller komplisert oppgave. Men det å slette eller gi innsyn kan medføre ytterligere behandling av personopplysninger, som i enkelte tilfelle kan være ulovlig. Man må derfor være påpasselig med hvilke tiltak som iverksettes for de ustrukturerte personopplysningene.

Fortsett å lese Hvordan forholde seg til krav om innsyn og sletting av utstrukturerte personopplysninger i eposter og dokumenter etter GDPR?

Hva kreves av dokumentasjon etter GDPR?

At det er et krav til dokumentasjon etter GDPR er noe de fleste har fått med seg, men hva ligger det i dette? Med dokumentasjon menes at det må foreligge skriftlige dokumenter som viser at man etterkommer de ulike kravene etter GDPR. Kravene til dokumentasjon er ikke klare i GDPR, så her er det lett å overse kravene. Her gis det en oversikt over dokumentasjon som bør foreligge.

Fortsett å lese Hva kreves av dokumentasjon etter GDPR?

No restrictions on using foreign IT-service providers for health and hospitals in Norway

All IT-services for health and hospitals in Norway may be outsourced, inclusive to service providers providing services from outside Norway and the EU/EEA according to report from the Norwegian Directorate of eHealth (NDE), which is a sub-ordinate institution of the Ministry of Health and Care Services.

Fortsett å lese No restrictions on using foreign IT-service providers for health and hospitals in Norway