Oversikt over GDPR

GDPR omfatter 99 artikler og 173 punkter i fortalen fordelt over 88 sider, i et ikke helt klart språk. Det er ikke lett å få oversikt over GDPR, så her er et forsøk på å samle noen av de reglene som kan være mer aktuelle i en oversikt.

Tanken var at dette skulle være en oversikt på én side, men det ble i stedet to sider hvor reglene som antas å være mest aktuelle for flest er samlet på den første siden og en del av de øvrige reglene på den neste siden. Det vil være forhold som ikke er tatt inn på oversikten, så forordningen bør benyttes for å få den fulle regulering. Til hvert punkt er det tatt inn henvisning til artikkel som punktet er basert på og de relevante punkter i fortalen.

Last ned her:  GDPR oversikt (12036 downloads)

Om forfatteren

Jan Sandtrø er advokat som bistår klienter i forholdet mellom juss og teknologi. Han har lang erfaring med teknologirett, herunder it-kontrakter og personvern. Jan Sandtrø kan kontaktes på jan@sandtro.no eller +4799731934.

Bruk gjerne artikkelen eller innhold i denne videre, men kun med henvisning til artikkelforfatteren (gjerne link til sandtro.no).

For å få oppdateringer abonner på varsler i menyen til venstre eller på LinkedIn ved å klikke her, og velg “Følg”.

3 kommentarer til «Oversikt over GDPR»

  1. Tilbaketråkk: GDPR Sjekkliste |
  2. Tilbaketråkk: GDPR Sjekkliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *