Regneark som gjør Yatzy, MaxiYatzy og Yahtzee langt mer spennende!

Påsken er en fin tid med spill med familie og venner, og mange spiller nok Yatzy rundt i hus og hytter. Men spillet kan gjøres langt mer spennende ved å følge fremdriften mens man spiller. Dette kan gjøres ved å laste ned dette regnearket.

Dessverre finnes det ikke apper eller andre løsninger som er gode nok til å skape fortløpende spenning under Yatzy-runden, men et regneark kan skape sanntids-spenning for Yatzy.

Et slikt regneark er tilgjengelig for Excel (eller andre løsninger som regneark kan åpnes i som Google Docs) nedenfor. Det beste er å ha regnearket fremme på PC eller på TV når det spilles, som kan skape spenning gjennom hele spillet siden man ser hvem som leder fortløpende.

Så nå trenger dere bare terningene (5 i Yatzy og 6 i MaxiYatz). Det kan spilles fritt eller tvunget, og man kan spare slag om man ønsker. Merk at Yatzy er på den første fanen, MaxiYatzy er på den andre fanen, og Yahtzee er på den tredje fanen i regnearket.

Finner dere feil eller har andre kommentarer, bruk kommentarfeltet nedenfor.

Regnearket for Excel kan lastes ned her:

Yatzy:

MaxiYatzy:

Yahtzee:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *