Praktisk bok om personvern (GDPR) og taushetsplikt for finansforetak

Det er veldig nyttig med bøker innenfor mer spesialiserte områder (selv om det er nyttig med generelle bøker også). Slike bøker er ofte skrevet av personer med omfattende erfaring innenfor konkrete områder, og gir god innsikt i hva som er praktisk og hvordan det (kan) gjøres.

En slik bok er nå kommet, og takk til Roy Johansen som har tatt jobben med å dele sin kunnskap og erfaring med oss andre om sentrale regler i GDPR og taushetsplikt etter finansforetaksloven. Jeg har allerede hatt stor nytte av boken ved flere problemstillinger, og den er veldig praktisk og nyttig.

Ønsker du boken, så kan den bestilles her (utgitt på eget forlag): https://www.gdprogtaushetspliktadvokaten.no/

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *